Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Juletur til Tønder julemarked- 17 December

Priser 

Voksen: 170 Kr. 

Børn: 85 Kr. 

En jule togtur i december er en hjertevarm oplevelse, der bringer familiehygge og julestemning sammen med en rejse gennem vinterlandskabet. Når du træder ombord på toget, omslutter duften af æbleskiver og gløgg luften, og glæden spreder sig blandt passagererne, der samles for at nyde en fælles rejse gennem julesæsonen. 

Mens toget langsomt bevæger sig gennem det vinterklædte landskab, kan du og din familie fordybe jer i den gamle atmosfære der er i togvognene. Måske vil I synge julesange eller bare slappe af og beundre den idylliske udsigt gennem vinduerne, hvor sneen måske dækker marker og trætoppe som et malerisk julekort. 

På toget tilbydes der varme, lækre æbleskiver, der sprudler af julesmag, samt den beroligende varme fra en kop gløgg eller kaffe, der spreder varme og juleglæde. Derudover er der mulighed for at købe forskellige slik, der vil tilfredsstille enhver sød tand, og sodavand til at fuldende oplevelsen. 

Stemningen på toget er magisk. Julepynt og smilende ansigter rundt omkring skaber en uforglemmelig atmosfære, der samler alle omkring glæden ved julen. 

Det er en tid til at skabe minder og nyde hinandens selskab, hvor en jule togtur i denne stil bliver en skatkiste af uforglemmelige øjeblikke for hele familien. 

Afgangstiderne 

Esbjerg 12:07 

Bramming 12:32 

Gredstedbro 12:44 

Ribe 12:56 

Tønder 14:03 

Tønder 16:45 

Ribe 17:42 

Gredstedbro 17:54 

Bramming 18:06 

Esbjerg 18:26

Praktisk information

  

På juletoget anbefales der varmt tøj - vognen er kun delvist opvarmet. Lag-på-lag beklædning, tæpper og varmt fodtøj anbefales.

Cover image
Om DJK-Veterantog Vest

Om os 

Veterantog Vest (VtV) har base i Bramming og er Dansk Jernbane-Klubs center for vinrøde motor- og stålvogne. Materiellet der anvendes, er fortrinsvist DSB sidebanemateriel fra perioden 1950-1965, og målet er med tiden at kunne præsentere et DSB sidebanetog, oprangeret af motorvogn litra MO, tilhørende styrevogn litra CLS, samt et antal mellem vogne, som det så ud midt i 1960’erne. 

VtV er godkendt som veterantogsoperatør af Trafikstyrelsen, og er medlem af Danske Veterantogsoperatørers Fællesrepræsentation (DVF)

VtV modtager ingen offentlige tilskud. Alt arbejde foregår på frivillig og ulønnet basis, og al indtjening fra kørslerne med veterantoget, går til bevaring og istandsættelse af lokomotiver og vogne. Bidrag i form af værktøj, økonomisk støtte, tjenesteydelser, projektsponsering, m.v. modtages derfor med stor tak.

DJK-Veterantog VestHedemarksvej 1 B6740 Bramming
info@veterantog-vest.dk+45 26 15 76 64
© 2023 DJK-Veterantog Vest
Fra 0 kr./person
Company logo
Fra 0 kr./person